2011. május 2., hétfő

Szuri regény

Azért sem hallattam magunkról,mert elköltöztünk,de a fő ok az,hogy nincs még bekötve az internet,így ideiglenesen csak egy-egy alkalommal tudok írni a blogba.

De nagyon röviden annyi történt velünk ebben az egy hónapban, hogy elköltöztünk. Mikor már a második napot töltöttük az új „otthonunkban” Mili náthás lett. Nem mondhatnám, hogy jókor jött, bár mikor jön jókor egy kis „orrszívós buli” a gyerekkel?! Hála Istennek nem volt lázas a kisasszony, csak orrszívás és köhögés szépítette a napjainkat, és az elmaradhatatlan nyűgösség. De ez természetes ilyenkor, amit anya nagyon jól tűr 2 hétig :D!

Látta az új doktor néni is a gyerkőcöt, nagyon örültünk neki, egy bűbájos teremtés, olyan igazi gyerekorvos típus! :D  A megismerkedésünk is rögtön Mili náthájával kezdődött, de legalább rögtön meg is tapasztaltuk, hogy mennyire segítő kész és jó orvos! Szokásos sinecodos- c-vitaminos kúra volt, és vége is lett 2 hét alatt, ahogy a doktornő azt meg is mondta, de a tanácsadásra szuri ügyben még sem tudtunk elmenni, mert Mili előtte 1 nappal megint elkezdett köhögni. Jobbnak láttam,ha kérek egy másik időpontot. Kaptam is,de mivel Húsvét következett, így minden csúszott egy héttel, mára kaptunk időpontot szurira,és persze,hogy ránézze a kisasszonyra a doktornő. Hát a mai kalandunk a patikában kezdődött, 10:00-kor én már a sorban álltam Milivel,de 10:20-kor még mindig álltak előttünk. Ez csak annyiban fontos, hogy 10:30-ra kellett volna a doktornőnél lennünk, persze nincs gond, ha késünk, de már túl akartunk lenni a szurin. Sorra kerültünk, - addigra már mindegy volt, hogy van időpontunk a dokinál, mert elkéstünk – meglátta a patikus a receptet, és fogta a fejét… Már tudtam, hogy ebből szuri nem lesz, de még a sok babát is megvárhatjuk a dokinál, mivel az időpontunk ugrott… Hát nem is lett szuri, közölte a patikus, hogy 2 hete nem kapnak egy darabot sem, és hiánycikk mindenhol a szuri… Nagyon boldog voltam! Akkor irány a doktor néni! Beértünk a rendelőbe, ahol csak egy babát kellett megvárnunk. Meséltem, hogy nincs szuri, mire a doktornő felírt egy másik gyártó által piacra adott ugyanazzal a vakcinával töltött más nevű szurit,és mondta,hogy majd, ha Mili betöltötte az 1. életévét, akkor pár nap múlva megkapja. Annyival okosabbak lettünk, hogy Milinek éjszaka áttörte az ínyét a felső bal oldali foga, 2 nap és látszani is fog, és kb. 1 hét és a másik felső fog is kibújik a doktornő szerint. Úgyhogy jövő héten 4 fogú lesz a mi kislányunk! :D  Jah,és Mili baba 74 cm és 8700 gramm. :D Ilyen nagy ez a csajszi! :D

Most már zárom soraimat,de egy – két képet muszáj felraknom! :D



4 megjegyzés:

  1. Mekkorát nőtt már a pici lány!!!

    VálaszTörlés
  2. Igen,már egész kismanós formája van :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép nagylány!! örülök, hogy minden rendben.
    Vigyázzatok magatokra!!
    Puszi
    Gelencsérék :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Orsi!
    Örülök,hogy idetaláltál! Köszönjük! Megy az email,amint lesz időm!
    Puszi!

    VálaszTörlés