2010. január 20., szerda

A teszt! Szerintem szülők leszünk!!!


Szeptember 30-án elmentem egy terhességi tesztet venni!
Beballagok egy gyógyszertárba, megkérem a gyógyszerész hölgyet, hogy segítsen nekem, hogy a "legjobb" tesztet kapjam meg! Gondoltam, mivel vigyorgok, mint a vadalma, és biztositani próbálom arcmimikámmal a hölgyet, hogy erre várok napok óta, nem egészen ezt a hozzáállást vártam! A gyógyszerész egy idősebb nő volt, aki viszont arról biztosított az arcjátékával, hogy nem biztos hogy neked gyereket kéne vállalnod... Hát nagy nehezen hozzájutottam a teszthez!

Hazamentem, hogy a gyógyszertári sokk után végre jó hírt kapjak! Mondanom sem kell, hogy a teszt a legőskoribb alkalmazás volt a terhességem kiderítésére.
Csináltam már terhességi tesztet pár hónappal ezelőtt, mikor még tablettát szedtem (volt, hogy véletlenül kihagytam egy tabit), és azt hittem hasonló képpen kell használnom ezt, mint a pár hónappal ezelőttit. Hát nem... Annyira izgultam,hogy nem olvastam el a hozzájáró utasítást, és elrontottam.. (A csepegtetős megoldás helyett ki kellett volna mérnem pár cl-t, pontosan egyenesen tartani a pálcikát 10 percig - hát én nem ezt tettem... azt hittem rácsöpögtetek, mint általában a normál tesztek használati utasítása alapján!)
Örjöngtem, kiborúltam... tiszta idegbeteg voltam egész nap, mire anyukám megnyugtatott, hogy nem dölt össze a világ... holnap veszek egy másik tesztet! Én az nap rohantam vissza, és vettem ettől a kedves hölgytől még egy tesztet, de elötte megnéztem az interneten, hogy melyiket!

Haza vittem (legalábbis azt hittem)... Este 7 óra volt,és azon járt az eszem,hogy mit csináljak: megpróbáljam vagy ne? A táskámban volt, és félórát szemeztem a táskámmal... Az orvosok azt ajánlják, hogy a reggeli első mosdó használat után kellene elvégezni... Forogtak a kerekek, a párom is hazaért, és kérdezte, hogy érzem magam. Tudta, hogy nem sikerült a reggeli teszt! Nagyon el voltam keseredve, de megnyugtatott, hogy reggel minden megváltozik, biztos,hogy jók a megérzéseim, és holnap rádöbbenek, hogy anyuka leszek! Ezt a támogatást kellene minden nőnek megkapnia a párjától egy ilyen pillanatban, és én voltam ilyen szerencsés. Megfogadtam a tanácsát! Már csak egy bibi volt: anyukámnál hagytam a tesztet, az anyukám gyógyszerét hoztam el helyette.... Úgyhogy csak a másnap maradt, de biztos akartam lenni a dolgomban, így elraktároztam amit kellett, és egész nap azon izgultam,hogy hazaérjek, és elvégezzem a tesztet.

Otthon voltam délután 6-ra, és elvégeztem a tesztet. Pozitív lett!!!
Nagyon boldog voltam! Ayukám volt az első, akit felhívtam! Utána szépen sorban a családot!
A páromat nem! Hivott, mikor elindult haza a munkahelyéről, de össze-vissza beszéltem neki, hogy nem lett jó a teszt, már megint valami nem stimmel, és nincs rajta csík! Nem szép dolog, de látni szerettem volna az arcán a boldogságot!
Hazaért! Láttam az arcán, hogy el van keseredve, kicsit butusnak nézet, hogy nem sikerül 2 tesztet megcsinálnom! Végre leült, kérdeztem, hogy jöhet- e a kaja, és mondta, hogy igen - egy mély sóhajtás kiséretében. (Napközben vettem egy kis papucskát, ami világos zöld, mert nem tudhatjuk, hogy fiú vagy lány, gondoltam ez jó szín lesz.) Vittem be a tányért amin a papucskák voltak, és leraktam elé! Nézett rám kicsit furán, nem értette. Mikor elé raktam a tesztet, már világossá vált, hogy apuka lesz!
Megölelt, és nem tudott mást tenni csak vigyorogni! Én szintén csak ennyit tettem!

Hát nálunk így zajlott a tesztelés, és a jó hír közlése. Szülők leszünk!!!


1 megjegyzés:

  1. Szia Barbika!
    Igen tetszik a blogod, folytasd továbbra is!
    Most kedvet kaptam, ha majd ott tartok, mint, majd én is írok talán egyet...

    Jó érzés olvasni, hogy Neked is hasonló érzéseid voltak, mint nekem mostanában...

    Húúú... hát lehet másik gyógyszertárba mentem volna :) :D Nem mertem volna visszamenni ahhoz a nőhöz! De lényeg a végeredmény! És nagyon jól meglepted a Párod!
    Üdv: Nikletty

    VálaszTörlés