2011. február 18., péntek

Bőrszárazság foltokban és egyebek II.

Voltunk ma a dokinál,hát azt mondta,hogy ez már ekcéma,így kaptunk másik kenőcsöt erre is,majd elájultam,2000 ft volt,holnap megyek érte! Csak a gyógyszertári fürdetőt használhatjuk és naponta 2x kell kenni a Cremor-ral és az ekcémás krémmel ott,ahol már látszanak a kiszáradás foltjai... Nagyon elkeseredtem! Mondta a doktornő,hogy nem életre szóló,kinövi majd kb 2-3 éves korára,de ha most el is múlna,bármikor előjöhet... Kicsit kiakadtam. Azt mondta,hogy a napfény hiány és a hófehér bőr az oka és legfőbb kép a Johnson's termék,amit nem bír a gyerk (valamelyik összetevőjét)!  He De remélem,ha nagyobb lesz,akkor nem lesz ekcémás a bőre! Ilyenkor szívem szerint úgy elküldeném a fenébe a Johnson's gyártó munkatársait,de ők sem tehetnek róla Isten igazából! 


Reméljük a legjobbakat...

4 megjegyzés:

  1. szia
    nem tudsz véletlenül egy olyan oldalt, ahol le van írva, hogy a teherbeesés pillanatától kezdve :o) milyen vizsgálatokra kell menni, vérvétel, uh., miből mennyi, akármi...? vagy esetleg ez minden nőgyógyásznál vagy minden kórháznál más menetrend szerint történhet?hmm

    tündéri a babád, elsősorban ez a fontos, és nagyon klassz is oldalra kuckóztátok be magatokat!
    Mona

    VálaszTörlés
  2. Szia Mona!
    Azt hiszem a babanet.hu-n le van írva,de ha a keresőbe beírod,hogy terhesség hétről hétre,akkor a picibabán kívül nagyon sok helyen le van írva az első héttől,hogy mi újság! De én is elmondom neked szívesen,ha gondolod! Elvileg ha magán orvosod van,akkor több van mindenből,ha csak a kórházi orvosnál vagy,akkor 3 uh van egész terhesség alatt és 3 vér és vizelet vétel. ennyi!
    Köszi,ha gondolod írj,szívesen segítek! Csak nem gyermekáldásban van részetek? Vagy másnak kell a segítség?
    Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)

    Sajna nálunk is ez a helyzet, de most már jön lassan a jó idő és a tünetek enyhülni fognak.

    Tudom, ismétlem magam, de gyönyörű ez a lányka :)))))))

    Millió puszi: Anita

    VálaszTörlés
  4. Anita!
    Remélem ti is túl lestek rajta! Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat! :D

    VálaszTörlés